AiCare.nl © 2019                    

AiCare Thuiszorg

 

 

 

Partners waarmee wij werken...

...uw zorg is onze zorg

 


Goede passende zorg voor elke situatie vereist een breed spectrum aan expertise. Om u in elke vorm van zorg optimaal van dienst te kunnen zijn, werken wij samen met een aantal betrouwbare, professionele partners.

 

Hieronder treft u hun logo's aan. Door erop te klikken kunt u een kijkje nemen op hun internet site. Uw zorg is ook hun zorg...  

Salubritas Zorgindicaties verzorgt indicatie- stellingen in opdracht voor thuiszorgorganisaties in verband met het recht op vergoedingen door de zorgverzekeraar. Dit kan in de vorm van Zvw, PGB of WLZ. Indicatie voor thuiszorg in geval van psychische problematiek valt ook in deze categorie. Salubritas Zorgindicaties biedt ook gespecialiseerde verpleging (GVP) en diabetes- verpleging ambulant met persoonlijke aandacht.

Met Shiloh Daycare biedt ik opvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar. Per dag zullen er maximaal 5 kinderen zijn, waaronder maximaal 2 kinderen onder de 1 jaar.
De opvang zal plaatsvinden in mijn woning. De opvang verloopt altijd via een gastouderbureau. Ik sta ingeschreven bij het gastouderbureau de Herberg: https://www.christelijkekinderopvang.nl

Als u zorg nodig heeft, wilt u goede zorg die aansluit bij uw persoonlijke situatie. Dat begrijpen wij. Samen met zorgverleners werken we continu aan vernieuwingen om de zorg te verbeteren. Dit doen wij omdat we geloven dat de zorg beter kan, tegen lagere kosten. Dankzij Zinnige Zorg houden we samen de zorg toegankelijk en betaalbaar.

 

 

 

 

Kwaliteit en continuiteit staan bij Ai Care hoog in
het vaandel; daarom...

 

 

- Garanderen wij continuÔteit van zowel, de zorgverlening als van zorgverlener(s)

 

- Stemmen wij met de thuisverpleging, begeleiding en verzorging af op uw persoonlijke wensen en/of omstandigheden

 

- Zijn wij 24-uur per dag en
7 dagen per week bereikbaar

per telefoon:

020 Ė 631 53 77

06 Ė24 69 65 98

of per email:

info@aicare.nl

Webdesign: MB WEB-development