AiCare.nl © 2012                    

AiCare Thuiszorg

 

 

 

Parnters waarmee wij werken...

...uw zorg is onze zorg

 


Goede passende zorg voor elke situatie vereist een breed spectrum aan expertise. Om u in elke vorm van zorg optimaal van dienst te kunnen zijn, werken wij samen met een aantal betrouwbare, professionele partners.

 

Hieronder treft u hun logo's aan. Door erop te klikken kunt u een kijkje nemen op hun internet site. Uw zorg is ook hun zorg...  

De William Schrikker Groep is een landelijk werkende instel-ling voor jeugdbescherming, jeugdreclassering en pleegzorg. We richten ons op kinderen met een beperking of chronische ziekte, maar ook op kinderen van ouders met een beperking. Wanneer in de thuissituatie ernstige opvoedingsproblemen ontstaan bieden we hulp, advies en ondersteuning.

 

Nicon Care beschouwt hulp-verlening als het aanbod dat verder reikt dan hetgeen eigen familieleden, vrienden of kennissen kunnen en willen aandragen. Nicon Care is werkzaam in de provincies Noord-Holland en Flevoland en richt zich voornamelijk op Jeugd & Gezin en Zorg aan huis.

 

Equilibri Mediation werkt met een mediationproces, waarin de cliŽnten en de mediator afspreken dat ze proberen het geschil gezamenlijk, via mediation op te lossen. Het proces is flexibel. De mediator brengt vastgelopen communicatie weer op gang en stimuleert partijen tot overleg. Hijj kiest geen partij, maar helpt de cliŽnten in hun onderhandelingsproces. De belangen en de toekomst van de cliŽnten staan daarbij voorop.

 

Splendid Care is een gecertificeerde thuiszorg organisatie met een christelijk achtergrond waar waarden en normen hoog in het vaandel staan. Splendid Care werkt op basis van ZIN( Zorg In Natura) en PGB (Persoons Gebonden Budget) en is volledig ingericht om cliŽnten helemaal te ondersteunen in de administratieve afhandeling van het aanvragen, beheren en verantwoorden van het PGB.

 

 

 

 

Kwaliteit en continuiteit staan bij Ai Care hoog in
het vaandel; daarom...

 

 

- Garanderen wij continuÔteit van zowel, de zorgverlening als van zorgverlener(s)

 

- Stemmen wij met de thuisverpleging, begeleiding en verzorging af op uw persoonlijke wensen en/of omstandigheden

 

- Zijn wij 24-uur per dag en
7 dagen per week bereikbaar

per telefoon:

020 Ė 631 53 77

06 Ė24 69 65 98

of per email:

info@aicare.nl

Webdesign: MB WEB-development